The greenhouse Utrecht

 The greenhouse Utrecht    Architect Cepzed

The greenhouse Utrecht

Reytec heeft naar alle tevredenheid deze dakkas geleverd en gemonteerd

De vertical farming-kas van tachtig vierkante meter ligt op de verdieping, naast de vergaderzalen. Hier worden groenten en kruiden voor de restaurantkeuken geteeld. Een vide in het paviljoen maakt de publiek toegankelijke kas goed zichtbaar vanuit het restaurant beneden. Ook grote groenwanden dragen belangrijk bij aan de beleving van The Green House. Het dak van het paviljoen is gevuld met zonnepanelen.

Het sterke circulaire busines model van The Green House ligt ten grondslag aan het succes van dit project. Een intensief samenwerkingsverband tussen alle partners voor de komende 15 jaar alsook de pay-for-use-constructie van onder meer apparatuur, verlichting, meubels en de urban farming kas maken de circulaire business case schaalbaar en haalbaar.

Architect   : Cepezed